Προϊόντα για φόρεμα για (6)

Αξόνες λείανσης / Αξόνες επεξεργασίας

Αξόνες λείανσης / Αξόνες επεξεργασίας

Υδρόψυκτο από διάμετρο 35 έως 160mm Εύρος στροφών έως 70.000rpm Σύνδεση: HSK ή σφιγκτήρας Διαδικασίες λείανσης Προαιρετικά με αισθητήρες εκκίνησης Ικανές διαδικασίες λείανσης έως 1,7kW για ακριβή προφίλ και περιστροφική λείανση δίσκων λείανσης. Διαθέσιμες σε διάμετρο 35mm, 54mm, 72mm και 100mm. Ειδικές κατασκευές έως 2kW και 4Nm.
Σκόρδο και "fines herbes"

Σκόρδο και "fines herbes"

Το μπαχαρικό σκόρδου και fines herbes συνδυάζει τις αρωματικές γεύσεις του σκόρδου με ένα μείγμα βοτάνων όπως ο μαϊντανός, οι φρέσκιες κρεμμυδένιες και ο εστραγκόν. Ιδανικό για ντρέσινγκ, σάλτσες και μεσογειακά πιάτα. Πλούσιο μείγμα που προσφέρει γεύση και ελκυστική εμφάνιση με έντονη νότα σκόρδου. Ιδανικό για γεύσεις τυριών, ψωμιών, παρασκευών κρέατος, σαλτσών, σαλατών, έτοιμων γευμάτων…
Κάψουλες αγκινάρας - Κάψουλες και δισκία

Κάψουλες αγκινάρας - Κάψουλες και δισκία

Διατροφικό συμπλήρωμα με κυναρίνη και χολίνη. Η αγκινάρα (Cynara scolymus) είναι ένα φυτό που μοιάζει με γαϊδουράγκαθο και ανήκει στην οικογένεια των μαργαρίτων, προερχόμενο αρχικά από την περιοχή της Μεσογείου. Οι γνώστες εκτιμούν τη πικρή, διακριτικά αρωματική γεύση της. Επιπλέον, οι άνθρωποι γνωρίζουν τις μοναδικές θετικές της ιδιότητες από την αρχαιότητα. Τα περιεχόμενά της, και ειδικότερα η πικρή ουσία κυναρίνη, εκτιμώνται ιδιαίτερα μετά την κατανάλωση πλούσιων, λιπαρών γευμάτων. Έχουμε προσθέσει τη θρεπτική ουσία χολίνη, η οποία είναι συστατικό πολλών τροφών. Η χολίνη συμβάλλει σε έναν φυσιολογικό λιπομεταβολισμό. Αρ. Τέχνης: 1812
Μείγμα Wasabi

Μείγμα Wasabi

Το Wasabi mix είναι ένα μείγμα που αποτυπώνει την πικάντικη, καυτερή γεύση του wasabi, ιδανικό για σούσι, σνακ και για να προσθέσει ένταση σε σάλτσες και ντρέσινγκ.
Ροζ μούρα

Ροζ μούρα

Τα ροζ μούρα, γνωστά συχνά ως ροζ πιπέρια, έχουν ήπια πιπεράτη γεύση με γλυκές, φρουτώδεις νότες. Είναι ιδανικά για σαλάτες, ντρέσινγκ και για να προσθέσουν μια διακοσμητική πινελιά στα πιάτα.
Φύλλα ταραγόνας 20-60

Φύλλα ταραγόνας 20-60

Τα νιφάδες ταραγόνου 20-60 είναι αποξηραμένα και χοντροκομμένα φύλλα ταραγόνου με μια μοναδική, ελαφρώς γλυκιά και γλυκόριζα γεύση. Χρησιμοποιούνται συνήθως στη γαλλική κουζίνα, σε σάλτσες και ντρέσινγκ.